aanbod

Hou je van een uitdaging? Ben je een bezige bij? Lees je graag een goed boek? Ben je sportief of creatief? Heb je een wiskundeknobbel of een passie voor talen?

Het maakt niet uit wie je bent: onze school wil je stimuleren je verborgen talenten te ontdekken (b.v. talentenuur) en je kennis te verruimen.
Op Sint-Bavo ben je na zes leerrijke en boeiende jaren klaar voor je verdere studies.
Leerlingen kunnen ook kiezen voor de optie CLIL (Content and Language Integrated Learning) waarbij een vak in een andere taal onderwezen wordt.
Omwille van de hervormingen in de tweede graad is het momenteel nog niet mogelijk om in onderstaand schema te verwijzen naar de mogelijke doorstroomrichtingen
vanuit het derde jaar naar de derde graad. Voor een overzicht van de logische doorstroomrichtingen vanuit de vernieuwde tweede graad verwijzen we u graag door
naar de pagina van de desbetreffende richting.
Biotechnologische STEM-wetenschappen is een nieuwe richting die tijdens het schooljaar 2021-2022 enkel wordt gegeven in het derde jaar. Vanaf het schooljaar 2022-2023 wordt de studierichting systematisch uitgebreid naar de andere studiejaren.

Leerlingenbegeleiding

We maken van  onze school een positieve leer- en leefomgeving zodat je alle kansen krijgt je talenten te ontwikkelen.
We willen dat je je goed in je vel voelt op onze school en begeleiden je waar het kan wanneer het studeren wat moeilijker gaat.